Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

START ME UP! 2019

Minden, amit a Start Me Up!-ról tudni kell

Van egy ötleted, amivel valós üzleti fájdalomra adnál megoldást? Vagy a haverokkal azon agyaltok, hogyan tudnátok egy menő és formabontó vállalkozást csinálni? Vagy úgy érzed, hogy minden felmerülő problémára, van egy jó megoldásod? Akkor ezt figyeld:

 

Gyere el 2019. november 20-21-én a Start ME Up! Ötletversenyre, amelyet a BNL Start Inkubátorház, az INPUT Program és a Miskolci Egyetem hoztak össze.

 

Jó, de mégis mi ez?

A Start ME Up! egy kétnapos esemény. 

Az első nap egy ötletverseny, ahol csapatban egy általatok hozott vállalkozási ötletre kell megvalósítható, piacképes megoldást kidolgoznotok egy jól felkészült szakmai mentorgárda segítségével. A kidolgozott ötletet pedig a második napon egy szakértő zsűri előtt kell pitchelnetek. Az első három helyezett értékes ajándékokban részesül! 

A versenyre jöhetsz saját ötlettel és a saját csapatoddal. Hozhatsz saját ötletet egyedül és mi segítünk egy ütős csapatot találni melléd. Érkezhetsz ötlet nélkül, de csapattal, ez esetben kedvetekre válogathattok a többi résztvevő által hozott ötletek közül. De persze jöhetsz ötlet és csapat nélkül is. Ne félj, ezt is megoldjuk!

 

Én is jelentkezhetek?

Persze! Lehetsz fiú, lány; egyetemista, vállalkozó, alkalmazott, várunk szeretettel! Mindegy milyen szuperképességed van, bármilyen szaktudással, bármilyen területről számítunk rád, amiről azt gondolod, hogy jobb lesz tőle a világ, vagy pénzt lehetne vele csinálni!

Ha szeretnél jelentkezni, itt megteheted: https://otletverseny.startmeup.hu/

 

Milyen díjakra lehet számítani?

Azon túl, hogy értékes tudásra és kapcsolatokra tehetsz szert, az első három helyezett csapat igazán értékes díjakra számíthat. A további részletekért kövessétek az eseményünket a Facebookon!

 

Partnereink